Concurso de minis

PSP®
Concurso de minis
Domina los minis y hazte con un sistema PSPgo

Det er næsten tid til gamescom 2011 ...

Der er kun få dage til gamescom 2011 i Koelnmesse-centret i Tyskland, og du kommer til at opleve spændingen fra messegulvet i din egen stue med vores dækning.

Du kan komme godt i gang den 17. august 2011 ved at se Sony Computer Entertainment Europes pressekonference via live stream blog.eu.playstation.com.

Så kan du sætte kursen mod eu.playstation.com/gamescom og være med til det hele med en perlerække af PlayStation-spil samt den første europæiske præsentation af den transportable næstegenerations-underholdning, PlayStation Vita. Denne spilbegivenhed vil du bestemt ikke gå glip af.

Download dejlige demoer af Driver, Madden NFL og El Shaddai

PlayStation Store har forberedt et udvalg af spændende PlayStation 3-demoer, som du kan downloade og nyde i denne weekend. Den første, der ræser ind på banen, er Driver San Francisco – en enorm legeplads for biljagter, hvor du spiller undercover-betjenten John Tanner. Det er en brutal fornøjelsestur med et unikt spilelement – du kan hoppe fra bil til bil med Tanners evne til spøgelsesagtigt at skifte.

Den næste demo, du ikke må gå glip af, er det smukke actioneventyr, El Shaddai: Ascension of the Metatron. I rollen som præsten Enoch skal du søge efter de syv faldne engle, som har magten til at forhindre en syndflod i at ødelægge menneskeheden.

Den sidste af disse essentielle demoer er en tur på grønsværen i Madden NFL 11, hvor du får en smagsprøve på, hvordan det er at være inde i hjelmen i et altødelæggende, amerikansk fodboldsammenstød. Denne demo må du ikke ignorere.

Lad hammeren falde på ondskaben

Du er menneskehedens sidste håb i en krigshærget fremtid. Tag Space Marine-holdets kamparrede rustning på i WARHAMMER 40,000: Kill Team til PlayStation 3. Download dette hæsblæsende arkadeskydespil for to spillere fra PlayStation Store, og anfør din hær mod kaos' uhellige kræfter.

Lad rumvæsnerne hærge løs i Galaga Legions DX

De skumle rumvæsner er tilbage – og denne gang invaderer de din PS3 via PlayStation Store. Galaga Legions DX er den nye udgave af det klassiske rumskydespil, som er elsket af millioner. Du bliver kastet ud i kampen mod bølger af insektlignende skurke i ti maniske områder. Download Galaga Legions DX, og få den hævn, som har været årtier undervejs.

I Splinter Cell Trilogy skal sammensværgelsen udraderes

Den klassiske Splinter Cell-serie har sneget sig ind i PlayStation Store i form af Splinter Cell Trilogy til PS3. Download og spil Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow og Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory med forbedret HD-grafik, utrolig stereoskopisk 3D og trophy-understøttelse.

Adlyd pligtens kald og vind

Du kan starte din weekend med chancen for at vinde nogle Call of Duty-godter. I anledning af lanceringen af Call of Duty: Black Ops Annihilation i PlayStation Store og Call of Duty Elite-betaen kan du vinde et eksemplar af Call of Duty: Black Ops – Prestige Edition. 

Duk dig, søg dækning og skyd dig over til eu.playstation.com/competitions nu.

Fremragende film til fremragende priser

Du kan få utrolige rabatter i Video Store i PlayStation Store i denne weekend. Få fordel af nogle geniale rabatter på vidunderlige Disney-film, som du både kan købe og leje.

  • Hold øje med PlayStation.Blog på blog.eu.playstation.com for at få de seneste PlayStation-nyheder i samme øjeblik, de sker.
  • Du kan få mulighed for at vinde fremragende præmier, hvis du besøger eu.playstation.com/competitions.
  • Følg os på Twitter på twitter.com/PlayStationEU.
  • Du kan deltage i forskellige aktiviteter på den officielle PlayStation-Facebookside på facebook.com/SonyPlayStation.
  • Du kan være med i diskussionerne på de officielle PlayStation Forums på community.eu.playstation.com.
  • Besøg https://store.playstation.com/login.gvm på en pc, så kan du oprette en SEN account (SEN konto) og modtage e-mail-opdateringer om PlayStation-produkter og -tjenester.

Detalles del concurso

Fecha de inicio: 01/02/2010 (Medianoche GMT)
Fecha final: 31/03/2010 (Medianoche GMT)
Estado: Ganadores:

Ganador

  • dreddi1 (Dinamarca)

Subcampeones

  • PilotTom360 (Alemania)
  • razordude (Reino Unido)

Compartir

Google+